Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΑΙΔΑΛΟΣ
Η εταιρεία Δαίδαλος ιδρύθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1991 από τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο ο οποίος είχε ήδη αρκετή εμπειρία στον χώρο έτσι ώστε η πορεία της εταιρίας να είναι από την αρχή ανοδική. Με την εμπειρία, την ποιότητα, την άμεση εξυπηρέτηση, την άριστη γνώση όλων των υλικών και τις πολύ προσιτές τιμές δεν άργησε να φτάσει την εταιρεία στην κορυφή των επιλογών πολλών επιχειρήσεων και να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των επιχειρηματιών πρώτα στην Θεσσαλονίκη και μετέπειτα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει και τοποθετεί επιγραφές για επιχειρήσεις όλων των ειδών όπως Φαρμακεία, ΟΠΑΠ, πρατήρια καυσίμων, σούπερ μάρκετ, fast food εστιατόρια, ξενοδοχεία και πολλές άλλες.

ΝΕΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ, ΙΔΙΕΣ ΑΞΙΕΣ!
Μετά από πολλά χρόνια λειτουργίας η επιχείρησή Δαίδαλος Επιγραφές ανανεώνεται με τον επανασχεδιασμό λογοτύπου. Το concept παρέμεινε στην ίδια λογική με το προηγούμενο λογότυπο, συμβολίζοντας το φτερό του Δαίδαλου, καθώς ο ήρωας της ελληνικής μυθολογίας Δαίδαλος είναι το όνομα που φέρει η επιχείρηση κι έχει καθοριστικό ρόλο στις αξίες και στις πεποιθήσεις της επιχείρησης και του ιδιοκτήτη της. Το δυναμικό φτερό του Δαίδαλου το οδηγεί ένα μολύβι, το οποίο επιλέξαμε επειδή υπάρχει καθημερινά στην ροή εργασίας στην επιχείρηση καθώς όλες οι δουλειές ξεκινούν πάντα με τον σχεδιασμό με ένα μολύβι.Thanks for scrolling!

Follow me on Instagram and Facebook

You may also like

Back to Top